Konsten att bygga till

Hitta oss på kartan
Att bygga till sitt hus eller bygga på en våning är i många fall en konstform i kombination av arkitektur och konstruktion där de lyckade projekten ger stort plus och där andra fall har mer utmaning. Vad vill du att ditt projekt ska resultera i?

Behövs mer yta? Ändrad funktion, snyggare yta eller maximera inför försäljning? Tillbyggnad eller kanske en våning till? Vad får du göra på din fastighet? Kan grannar överklaga? Går det bygga till det gamla huset tekniskt? Bygger vi med källare? Går det att få tillbyggnadens arkitektur att smälta ihop med befintligt hus? 

Frågorna är många och föreläsningen ger kunskap, tips vad som gäller, hur du kan göra och vilka regler och lagar som ger möjlighet/begränsning. Var smart och planera innan och undersök möjligheter och förutsättningar så att ytor, arkitektur, funktioner, installationer blir bra i kombination mer ekonomi och teknik.

Funderar du på att bygga till/på din fastighet är detta en bra guidning, ta del av tusentals tidigare tillbyggnadsprojekt och vad som är viktigt att tänka på. 
 


Föreläsare: Johan Grufman 
 

I samarbete med Byggingenjörsbyrån.

Kunskapsscenen - A16:64