Par målar på golvet

25-27 november 2022

Samarbetspartners

Attefallshus.se

Mötesplatsen för köpare och säljare av attefallshus. Attefallshus.se är en oberoende informationssida om attefallshus (oberoende från hustillverkare, lobbyorganisationer, politiska partier osv.). Vi samlar alla nyheter och tillgänglig information om denna fantastiska extrabyggnad om 25-30 kvadratmeter på befintlig tomt.

Besök Attefallshus.se här!

Husbyggarträffar

Husbyggarträffar är för dig som söker svar på alla frågor om att bygga nytt eller bygga om ett hus. Vad kostar det att bygga? Går det att göra vissa delar själv? Anmäl dig till vårens husbyggarträffar.

Besök Husbyggarträffar här!

ByggingenjörsByrån

Vi tar vision till verklighet inom arkitektur & byggprojektering. Allt för dig som vill bygga om, bygga till eller bygga nytt. Vi hjälper dig med hela kedjan från idé till slutbesiktning då vi har alla kompetenser inhouse – eller utvalda delar där du behöver stöd och råd.

Besök BygginjengörsByrån här!

Svensk Solenergi

Svensk Solenergi är en branschförening med cirka 270 medlemsföretag. Tillsammans representerar vi den svenska solenergibranschen. Genom att skapa opinion och påverka beslutsfattare arbetar vi för att utveckla solenergin i Sverige.

Besök Svensk Solenergi här!

Lediga tomter till salu, välkommen till Sveriges största sökmotor för tomter! Vi vill underlätta för dig som ska köpa tomt och har därför samlat alla lediga tomter på ett och samma ställe! I vår Bygga-hus-guide hittar du även massor av information för dig som ska bygga hus. Lycka till!

Besök Lediga Tomter här!

Bli samarbetspartner!

Hem & Villamässan är det självklara mötesplatsen för dig som ska bygga nytt, renovera eller uppgradera ditt hem med smarta funktioner. Ta chansen och syns extra mot våra besökare genom att bli samarbetspartner, kontakta oss för att få mer information

Maila oss!