Par målar på golvet

13-15 oktober 2023

Samarbetspartners

Attefallshus.se

Mötesplatsen för köpare och säljare av attefallshus. Attefallshus.se är en oberoende informationssida om attefallshus (oberoende från hustillverkare, lobbyorganisationer, politiska partier osv.). Vi samlar alla nyheter och tillgänglig information om denna fantastiska extrabyggnad om 25-30 kvadratmeter på befintlig tomt.

Besök Attefallshus.se här!

Husbyggarträffar

Husbyggarträffar är för dig som söker svar på alla frågor om att bygga nytt eller bygga om ett hus. Vad kostar det att bygga? Går det att göra vissa delar själv? Anmäl dig till vårens husbyggarträffar.

Besök Husbyggarträffar här!

Byggingenjörsbyrån

Vi tar vision till verklighet inom arkitektur & byggprojektering. Allt för dig som vill bygga om, bygga till eller bygga nytt. Vi hjälper dig med hela kedjan från idé till slutbesiktning då vi har alla kompetenser inhouse – eller utvalda delar där du behöver stöd och råd.

Besök Byggingenjörsbyrån här!

Svensk Solenergi

Svensk Solenergi är en branschförening med cirka 270 medlemsföretag. Tillsammans representerar vi den svenska solenergibranschen. Genom att skapa opinion och påverka beslutsfattare arbetar vi för att utveckla solenergin i Sverige.

Besök Svensk Solenergi här!

Energi- & Klimatrådgivningen

Energi- och klimatrådgivningen är en kostnadsfri och kommersiellt oberoende tjänst. Den kommunala energi- och klimatrådgivningen finansieras helt eller delvis med bidrag från Energimyndigheten.

Besök Energi- & Klimatrådgivningen här!

Ledigatomter.se

Lediga tomter till salu, välkommen till Sveriges största sökmotor för tomter! Vi vill underlätta för dig som ska köpa tomt och har därför samlat alla lediga tomter på ett och samma ställe! I vår Bygga-hus-guide hittar du även massor av information för dig som ska bygga hus. Lycka till!

Besök Lediga Tomter här!

Svenskt Trä

Vårt huvuduppdrag är att bredda marknaden för, och öka värdet på, svenskt trä och träprodukter inom byggande, inredning och emballage. Genom att inspirera, informera och sprida kunskap lyfter vi fram trä som ett konkurrenskraftigt, förnybart, mångsidigt och naturligt material.

Besök Svenskt Trä här!

Villaägarna

I över sjuttio år har vi jobbat för att alla våra medlemmar ska kunna bo bra i sitt eget hus. Från att driva stora samhällspolitiska frågor har vi genom åren även utvecklat en rad tjänster för våra medlemmar. 2021 fick vi priset Sveriges starkaste varumärke bland intresseorganisationer. Nu tar vi klivet in i framtiden och fortsätter leverera nytta till våra medlemmar och förbättra villkoren för landets småhusägare.

Besök Villaägarna här!

Villatidningen

Villatidningen är Sveriges största tabloida villatidning med över 40 år på marknaden. Genom våra artiklar förser vi våra läsare med inspiration, fakta, relevanta nyheter och mer lättsam läsning. Detta gör vi genom att fokusera innehållet kring tre ledord; Nyheter, Nytta och Nöje.

Besök Villatidningen här!

Newsfactory Media Group

Inom Newsfactory Media Group har vi de senaste dryga 20 åren kreerat över 100 mässmagasin till Stockholmsmässan. Då vi också är och har varit behjälpliga med monterförsäljning till vissa specifika mässor så har vi en grundmurad kompetens om hur det är att ställa ut på mässa samt hur man skapar kommunikativa kraftfulla mässmagasin i dagspress.

Svenska Brasvärmeföreningen

Svenska Brasvärmeföreningen är en branschorganisation för företag som utvecklar, tillverkar och säljer sekundära eldstäder, skorstenar och tillbehör inom brasvärme.

Besök SVBF här!

Bli samarbetspartner!

Hem & Villamässan är det självklara mötesplatsen för dig som ska bygga nytt, renovera eller uppgradera ditt hem till att bli uppkopplat och energismart. Ta chansen och syns extra mot våra besökare genom att bli samarbetspartner! Kontakta oss för att få mer information.

Maila oss!