Aktivitet

Workshop: Bygg ditt eget kryssbord med Andreas Gamma från Kanal 5!

Kom och bygg ditt eget kryssbord med oss på Hem & Villamässan! I samarbete med HORNBACH och GRABBER får du chansen att bygga ett fint kryssbord från virke till färdig möbel. Perfekt för uteplatsen, vinterträdgården eller varför inte inomhus? Andreas Gamma, känd snickare från tv-programmet Bergs Drömkåk, och flera andra experter finns på plats under hela mässan för att hjälpa dig att lyckas med ditt byggande. 

Mått för borden:
Längd: 180 cm
Bredd: 100 cm
Höjd: 75 cm

Biljetterna kostar 995:- styck, och inkluderar både material och fri fossilfri hemkörning av ditt bord av Best Transport (gäller inom hela Stockholmsområdet, utom skärgården). Observera att entrébiljetten inte ingår i priset för kryssbordbyggandet.

Platserna är begränsade (12 bord per dag), så passa på att säkra din biljett redan idag!

Biljettshop

Klicka här för att komma till den här aktivitetens biljettshop »

Köp biljett

Buda hem Andreas Gammas bord på auktion

Är du inte på bygghumör under mässan, men vill få med dig ett kryssbord hem ändå? Inga problem! Andreas Gamma har själv byggt två stycken bord som du har chansen att buda hem under auktion på mässan. Samtliga intäkter från borden, både byggandet och auktionerna, skänks oavkortat till välgörande ändamål, närmare bestämt Vi-skogen.

Från varje bord, ger intäkterna möjlighet att plantera cirka 40 träd, och tillsammans hoppas vi kunna plantera närmare 1500 träd från Hem & Villamässan!

I det vinnande budet ingår fri fossilfri hemkörning av bordet med Best Transport (gäller inom hela Stockholmsområdet, utom skärgården).

Läs mer om auktionerna och lägg ditt bud här!

 

Om Vi-skogen:
Vi-skogen, är en organisation som med hjälp av trädplantering tar människor i östra Afrika ur fattigdom, skapar arbetstillfällen och matkällor, förhindrar förstörd bruksmark och har en stor fokus på självständighet till kvinnor genom jordbruksarbete.

Med din hjälp kan Vi-skogen växa och ge fler människor ett bättre liv.
www.viskogen.se

 

Se hur det gick till när Andreas byggde kryssbord i videon nedan!