Glad pojke med uppsträckta händer och logotypen för Hem & Villamässan.

Hem & Villamässan

Hem & Villamässan är mötesplatsen för dig som ska bygga nytt, renovera eller uppgradera ditt hem till att bli mer uppkopplat och energismart. Här finns fler utställare och rådgivare inom respektive område samlade än någon annanstans! Du hittar produkter för hela hemmet och kan diskutera alternativ med experter.

Men Hem & Villamässan är inte bara för vuxna. På plats finns dessutom ett helt gäng roliga barnaktiviteter att ta sig an! Ta med hela familjen och kom till Hem & Villamässan den 25-27 november!

Bygg vildbihotell

Du och dina barn gör livsviktig skillnad för våra vilda bin, samtidigt som ni bygger tillsammans. Hos Minibyggarna får ni en rolig och spännande byggutmaning att ta er an. Ert färdigbyggda hotell tar ni med er hem. Om ni inte har möjlighet att sätta upp insekthotellet själv så hjälper vi till och hittar ett fint hem i naturen. Tillsammans gör vi skillnad! Minibyggarna görs i samarbete med Insektslandet. Materialsponsorer är HORNBACH, Grabber och Teknos.

Energiexperiment med Tom Tits

Här kan du och dina barn kombinera kunskap och kul genom att bland annat experimentera med solceller, bygga och programmera ett eget vindkraftverk av Lego eller testa hur länge er flygande farkost kan sväva i en vindtunnel.

Ansiktsmålning

För den som vill förvandlas till en tiger eller något annat häftigt för en stund finns ansiktsmålningar att få på plats. Grrr, grrr!

Samtliga barnaktiviteter är helt gratis, och ingen föranmälan krävs för att delta. Vi ses på Hem & Villamässan!