25-27 november

Upptäck Hem & Villamässan

Vill du ha förändring? Planerar du en flytt eller renovering? Vill du fixa till saker där hemma och få till ett säkert och ett smart hem? Då ska du besöka Hem & Villamässan.

Här träffar du experterna och hittar produkterna och tjänsterna inom våra tre fokusområden: Bygga nytt, renovera och smarta hemmet. Här erbjuds gratis rådgivning och ett gediget scenprogram med föredrag inom varje område som hjälper dig att komma ihåg - oavsett projekt och planer på förändring!

Mer information om utställare och scenprogram kommer snart.

Bygga nytt

Aldrig har det byggts så mycket i Sverige som det gör nu. Här träffar du relevanta tillverkare och leverantörer. Inom området finns gratis rådgivning med experter och ett gediget scenprogram som förser dig med kunskap om allt som behövs för att starta ett byggprojekt - oavsett om det handlar om att bygga ett nytt hus, en tillbyggnad eller en fristående byggnad på tomten.

Renovera

Renoveringsboomen är här för att stanna! Träffa leverantörer som kan hjälpa dig att förändra och förbättra din bostad med allt från fönster och dörrar till tak och golv samt kök, bad och VVS. Förändra din bostad till en säker bostad och välj rätt byggmaterial och ytskikt.

Smarta hemmet

Ett smart hem innehåller smarta produkter. Allt som har en Wi-Fi-anslutning och går att koppla upp mot internet räknas som smarta. Smarta hemmet handlar även om vår framtid med energismarta lösningar som både hjälper oss att spara pengar och skyddar mot värme och kyla. Här finns smarta produkter för dig som tänker smart och hållbart.

Utställare

Hem & Villa samlar fler företag och experter under samma tak än någon annan aktör. Här träffar du våra utställare i ett större sammanhang där fokus ligger på områdena bygga nytt, renovera och smarta hemmet. Möt en bred variation av alternativ, kunskap och inspiration.

Gratis rådgivning

Oavsett vilket projekt du planerar vet vi att det finns många faktorer att ta i beaktande. Hem & Villa erbjuder besökarna gratis och personlig rådgivning inom en mängd olika områden som bland annat bygga nytt, tillbyggnad, el, VVS, badrum, bygg och solceller. Få svar på dina frågor och diskutera dina alternativ med experterna.

Scenprogram

Under ditt besök har du möjlighet att ta en paus och samtidigt samla på dig kunskap och inspiration från föredragen i vårt gedigna scenprogram. Renovering, smarta lösningar och bygg - oavsett vad för projekt du planerar eller förändringar du önskar göra, finns ett föredrag för dig.