13-15 oktober

Upptäck Hem & Villamässan

Vill du ha förändring? Planerar du en flytt eller renovering? Kanske vill du göra hemmet mer uppkopplat och energismart? Då ska du besöka Hem & Villamässan!

Här hittar du alla relevanta utställare, produkter och tjänster inom våra tre fokusområden: Energismarta hemmet, Bygga nytt och Renovera. Du erbjuds gratis oberoende rådgivning inom en rad olika områden. Dessutom får du ta del av ett gediget scenprogram med föredrag inom varje område. På Hem & Villamässan får du hjälp att komma igång eller komma vidare - oavsett projekt eller hur långt du kommit i processen.

Öppettider:
Fredag 11:00 - 19:00 | Lördag 10:00 - 18:00 | Söndag 10:00 - 17:00

CANCAN

Sätt färg på ditt hem i höst! Upplev 66 nya, banbrytande kulörer och en 230 meter lång färgutställning från Colorama på Hem & Villamässan.

Läs mer

Scenprogram

Under ditt besök har du möjlighet att ta en paus och samtidigt samla på dig kunskap och inspiration från föredragen i vårt gedigna scenprogram. Renovering, smarta lösningar och bygg - oavsett vilket projekt du planerar eller förändringar du önskar att göra, finns det ett föredrag för dig.

Se hela scenprogrammet

Oberoende rådgivning - helt kostnadsfritt!

Oavsett vilket projekt du planerar vet vi att det finns många faktorer att ta i beaktande. Hem & Villamässan erbjuder dig som besökare rådgivning inom en rad olika områden.

Läs mer

Utställare

Hem & Villamässan samlar fler företag och experter under samma tak än någon annan aktör. Här träffar du våra utställare i ett större sammanhang där fokus ligger på områdena bygga nytt, renovera och smarta hemmet. Möt en bred variation av alternativ, kunskap och inspiration.

Läs mer här

Solcellsskolan

Hem & Villamässan har i samarbete med branschföreningen Svensk Solenergi och några av Sveriges främsta aktörer inom solenergi skapat Solcellsskolan. Solcellsskolans syfte är helt enkelt att förmedla information och kunskap till dig som är intresserad av solceller, oavsett behov och nuvarande kunskapsnivå.

Läs mer

Smarta hemmet

UPPKOPPLAT OCH ENERGISMART
Smarta produkter medför inte bara fördelar i form av komfort och enkelhet, utan det finns också stora pengar att spara. Oavsett om det handlar om att skydda ditt hem mot värme och kyla med en ny värmepump eller att sänka dina elkostnader genom att installera solceller på taket, är Hem & Villamässan platsen för dig som tänker hållbart och ekonomiskt.

Bygga nytt

Här träffar du relevanta tillverkare och leverantörer. Inom området finns gratis rådgivning och ett gediget scenprogram som förser dig med kunskap om allt som behövs för att starta ett byggprojekt - oavsett om det handlar om att bygga ett nytt hus, en tillbyggnad eller en fristående byggnad på tomten.

Renovera

Inspireras av de senaste trenderna och bygg på idébanken för när det är dags att göra verklighet av renoveringsdrömmarna. Träffa leverantörer som kan hjälpa dig att förändra och förbättra din bostad med allt från fönster och dörrar till tak och golv samt kök, bad och VVS.

Bygg utekök med Andreas Gamma

I samarbete med HORNBACH och Grabber får du chansen att bygga ett fint utekök från virke till färdigt resultat. Till din hjälp har du Andreas Gamma, känd från Bergs Drömkåk på Kanal 5.

Läs mer

Barnaktiviteter

Ta med hela familjen till Hem & Villamässan! Vi har massor av barnaktiviteter på plats. Allt från fågelholksbyggande till energiexperiment och ansiktsmålning! Aktiviteterna är helt kostnadsfri, och ingen föranmälan krävs för att delta.

Läs mer här
Hem & Villamässan 2023.
Förstora bilden