Om våra utställare

På Hem & Villamässan ställer några av Sveriges ledande aktörer ut inom områden som bygga nytt, renovering, smarta hemmet, energi, inredning och kök & badrum. Ska du renovera köket, bygga ut huset, installera solceller eller är du helt enkelt bara nyfiken på de senaste prylarna? Då är det dags att säkra din biljett till Hem & Villamässan den 13-15 oktober.

Nedan hittar du ett axplock av de utställare som finns på plats under 2023 års genomförande.

Uppkopplat & Energismart

Att göra sitt hem mer energismart handlar om att koppla upp sig. Smarta produkter medför inte bara fördelar i form av komfort och enkelhet, utan det finns också stora pengar att spara. Oavsett om det handlar om att skydda ditt hem mot värme och kyla med en ny värmepump eller att sänka dina elkostnader genom att installera solceller på taket, är Hem & Villamässan platsen för dig som tänker hållbart och ekonomiskt.


Logotyper för energismarta utställare på Hem & Villamässan.

Bygga Nytt

På Hem & Villamässan träffar du ett helt gäng av Sveriges ledande tillverkare och leverantörer inom området nybyggnation. Det finns lika många olika husdrömmar som det finns besökare på mässan, men med hjälp av våra utställare kan du vara säker på att ta steg mot att förverkliga just din dröm, oavsett hur den ser ut.

Logotyper för utställare inom bygga nytt på Hem & Villamässan.

Kök & Badrum

Köket och badrummet är otroligt viktiga delar av alla hem. Drömmer du om ett nytt kök eller att äntligen ta tag i den där badrumsrenoveringen som du skjutit på? Här ser du några av de företag som finns på plats för att hjälpa dig.

Logotyper för kök- och badrumsutställare på Hem & Villamässan.

Renovering

Renoveringsboomen är här för att stanna! Träffa leverantörer som kan hjälpa dig att förändra och förbättra din bostad med allt från fönster och dörrar till tak och golv. Förändra och förbättra din bostad genom att välja rätt byggmaterial och ytskikt.

Logotyper för renoveringsutställare på Hem & Villamässan.