Greenely

Vi finns i monter A03:31

Greenely är elbolaget som optimerar din elanvändning med hjälp av smart teknik i en app. Vi ger dig full kontroll, analyserar ditt beteende och optimerar din förbrukning med hjälp av smarta algoritmer.


Välkommen till Greenely!
Hitta oss på kartan

Kategorier

 • Smarta hemmet
 • Solceller
 • Energi

Produkter

 • Smart elavtal

  Smart elavtal Elbolaget som vill hjälpa sina kunder minska sin kostnad på riktigt! Greenely optimerar din elförbrukning med hjälp av innovativa funktioner, vi ger dig insikter, analyser och tips på hur du kan minska din elförbrukning. Vi är elplattformen som ger dig full koll på din elkonsumtion. Länk till produkten »

 • Smart elbilsladdning

  Smart elbilsladdning Greenely hjälper dig att sänka din elförbrukning och ger dig full kontroll över ditt elanvändande. Genom att ansluta din elbil med Greenelys smarta elbilsladdning kan du spara upp till 50 % på dina laddningskostnader. Länk till produkten »

 • Smartare val för dina solceller.

  Smartare val för dina solceller. I Greenely-appen kan du följa hur mycket av din solproduktion som du själv använder och kombinerat med Greenelys produktionsavtal se hur mycket du säljer tillbaka till nätet och till vilket pris. Den producerade energi du själv inte använder köper Greenely sedan till ett konkurrenskraftigt pris. Länk till produkten »

 • Smart uppvärmning

  Smart uppvärmning Greenely hjälper dig förbättra hemmets inomhuskomfort samtidigt som vi sänker dina kostnader för uppvärmningen. Anslut hemmets uppvärmning i appen och låt Greenely styra den automatiskt mot de billigare timmarna på dygnet. Det smarta hemmet på riktigt. Länk till produkten »

Filmer

Kontakter

Greenely

Vasagatan 40 111 20  Stockholm Sverige