Dalakraft

Vi finns i monter A05:61

Dalakraft är det lokala energibolaget med fokus på god service, generösa öppettider samt hållbara produkter och tjänster. Vi säljer el, bredband, hemlarm och laddlösningar för elbil till privatpersoner och företag i Dalarna och hela Sverige. Vi är också en partner till elproducenter då en stor del av vår sålda el kommer direkt från småskaliga elproducenter i Dalarna och resten av landet.

Vår filosofi är att finnas nära våra kunder och för oss är närhet mer än fysiska avstånd. Det är också trygghet, omsorg och pålitlighet. Det återspeglar sig i våra produkter, tjänster och vårt bemötande.

Utöver det bidrar vi till ett livskraftigt Dalarna genom att kontinuerligt stötta det lokala föreningslivet via ett generöst sponsringsprogram, samverkan och genom att lyfta människorna som får det att hända i Dalarna.

Vi vågar faktiskt påstå att vi är mer än ett energibolag!
Hitta oss på kartan

Varumärken

  • Dalakraft AB

Kategorier

  • Energi

Produkter

  • Dala Elfond

    Dala Elfond I vår förvaltade elfond står elhandelsexperter för inköpen. De handlar mest när läget bedöms gynnsamt, vilket ger ett stabilare pris över tid med spridda risker, kapade pristoppar och minskade svängningar. Inte fast, inte rörligt – bara smartare!
    Länk till produkten »

Filmer

Kontakter

Dalakraft

Riksvägen 15 795 32  Rättvik Sverige