Charge-Amps AB

Vi finns i monter B11:12


Charge Amps är en ledande leverantör av laddningslösningar för elfordon. Genom intelligenta och hållbart producerade produkter påskyndar Charge Amps skiftet mot elektrisk mobilitet. Idag är företaget verksamt i nio länder och arbetar mot slutkonsumenter, återförsäljare och
större företag.
Hitta oss på kartan

 • Charge Amps

 • Energi

 • Charge Amps Aura

  Charge Amps Aura Vår kompletta laddstation när du behöver ladda två elbilar samtidigt
  Charge Amps Aura är kompatibel med OCPP och kan kopplas upp mot valfri molntjänst. Med denna laddstation kan du ladda två bilar samtidigt med upp till 22 kW per uttag. Svensk industridesign som inte bara laddar din elbil utan också pryder din fastighet.

  Charge Amps Aura är omsorgsfullt utformad av industridesignern Joachim Nordwall, chefsdesigner hos sportbilstillverkaren Koenigsegg, och tillverkad i hållbar återvunnen aluminium. Komplett med tillhörande molnlösning och möjlighet att själv välja om man vill nyttja Charge Amps Cloud eller en annan molntjänst. Allt för att underlätta för företag, bostadsrättsföreningar och slutanvändare. Länk till produkten »

 • Charge Amps Halo

  Charge Amps Halo Vår populäraste laddstation
  Denna lilla och kraftfulla laddstation är kompatibel med OCPP och kan kopplas upp mot valfri molntjänst. Med marknadens högsta IP-klassning, en väldesignad och kompakt form samt ett extra schuko-uttag är det inte konstigt att Charge Amps Halo är vår bästsäljare.

  Charge Amps Halo har LED-belysning som lyser upp och visar vägen i mörkret, en fast kabel som är flexibel och böjbar även i temperaturer ner till -25 °C, ett extra schuko-uttag för kupévärmare och marknadens högsta IP-klassning (IP 66). Det är inte konstigt att Charge Amps Halo är vår mest populära laddbox för hemmet, bostadsrättsföreningen och företaget. Helt enkelt en komplett laddstation som verkligen är skapad för vårt hårda nordiska klimat. Länk till produkten »

 • Länk till produkten

Charge-Amps AB

Frösundaleden 2 B 169 75  Solna Sverige